• Cosplaytävlingen på NärCon Vinter

  Novice, Intermediate, Performance. Repetition och tävling fredag 22/2.
  Walk On under Cosplay-SM, lördag 23/2.

  Novice

  Novice består av en catwalk, där du och de andra tävlande visar upp er och poserar för publiken och domarna. Du kan läsa mer om Novice här.

   

  Vinnaren i tävlingen får en Golden Ticket som ger en chans att tävla i Cosplay-SM 2020.

   

  Anmäl dig genom att köpa ett cosplaypass i Kippu och fylla i formuläret nedanför.

  Intermediate

  Intermediate består av en catwalk, där du och de andra tävlande visar upp er och poserar för publiken och domarna. Du kan läsa mer om Intermediate här.

   

  Vinnaren i tävlingen får en Golden Ticket som ger en chans att tävla i Cosplay-SM 2020.

   

  Anmäl dig genom att köpa ett cosplaypass i Kippu och fylla i formuläret nedanför.

  Performance

  Performance är tävlingen för dig som vill stå på scen och göra ett framträdande, själv eller med en kompis. Du behöver inte göra din dräkt själv och ingen kommer kolla närmare på dräkten eller dess hantverk. Du kan läsa mer om Performance här.

   

  Anmäl dig genom att köpa ett cosplaypass i Kippu och fylla i formuläret nedanför. Om ni är en grupp behöver bara en person köpa ett pass.

  Walk On

  Är du sugen på att visa upp din dräkt utan att tävla? Då ska du anmäla dig till Walk On. Här får du chansen att gå på en catwalk i din cosplay inför en stor publik utan att bedömas i varken hantverk eller performance. Det spelar ingen roll om du vill prova att stå på scen för första gången eller om du vill återuppliva en dräkt du tidigare vunnit pris med – Walk On handlar om ren och skär cosplayglädje! Detta är också bästa tillfället att kunna gå upp i par eller grupp på scenen och posera tillsammans.

   

  Walk On är en del av Cosplay-SM under lördag kväll.